About us

De place 2 be in Amsterdam-zuid voor Hair, Beauty, Nails en Make-up en alles onder één dak ! Ben je benieuwd of Style2Change iets voor jou kan betekenen dan nodigen we je graag uit in onze Hair- of Beautysalon voor een vrijblijvende kennismaking met ons team.

Edwin

Gedreven, technische en creatieve topstylist en kleurspecialist die de stijl creëert die bij jou past, extreem of klassiek niets is te gek !

Marion

Is onze duizendpoot , kleurspecialist en receptionist . Niets is haar te veel en doet er alles aan om jouw bezoek onvergetelijk te maken . En een echte fashionista met liefde voor tassen en schoenen !

Willem

Voorheen werkzaam in de  Fashion industry  en nu als Nailstylist met nog steeds veel liefde voor mode en kleur en vind het heerlijk om jouw handen en voeten tot in de perfectie te verzorgen .

Natasja

Is een vakbekwame schoonheidsspecialiste die jou graag een gezichtsbehandeling geeft om jouw huid weer te laten stralen , haar specialiteit is waxen en wenkbrauwen stylen .

Toni

Is een enthousiaste juniorhairstylist positief ingesteld en een gezellige klets vind het heerlijk om jou haar nog mooier te knippen ,stylen en kleuren !

Anna

Is een allround make-up artist met veel ervaring in beauty en fashion en luistert goed naar jou wensen om jou er geweldig uit te laten zien voor die bijzondere gelegenheid .