Style2change  •  Yuko hairrepair system

Yuko hairrepair system

Yuko Hair Straightening werd in 1996 in Japan gecreëerd door de jonge hairstyliste Yuko Yamashita. Zij bedacht hiermee een oplossing voor de talloze vrouwen die bij haar in de salon kwamen en ontevreden waren over hun haar. De meest voorkomende klachten waren oncontroleerbaar krullend en frizzy haar. Yuko wilde haar klanten graag mooi en glanzend steil haar geven, zonder dat ze daarvoor uren voor de spiegel moesten doorbrengen. Samen met de Japanse gezondheidsorganisatie Phiten ontwikkelde zij daarom Yuko Hair Straightening.

Met deze revolutionaire formule verandert de haarstructuur permanent in slechts een aantal stappen. Een onhandelbaar krullende bos wordt getransformeerd in mooi glanzend steil haar. En zonder het te beschadigen. Daarom noemen we Yuko ook wel een Hair Repair System. Het herstelt niet alleen de beschadigde haren, maar geeft ook de haren weer extra glans en veerkracht.

Bij dit speciale straightening-proces wordt door middel van een warme steiltang collageen, keratine en proteïne in het haar gebracht. Daarna krijgt het haar extra herstellende behandelingen met Aloë Vera en aminozuren. Een complete behandeling duurt gemiddeld 4 à 5 uur. Ben jij jouw krullen ook zat en wil je graag mooi, gezond en glanzend steil haar voor de duur van minimaal zes maanden? Bel dan snel en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Vanaf 240min €225.00