Bereid jezelf voor op de verleiding van Seduction By Magnetic

In de natuur vindt je schoonheid in zijn puurste vorm en uit de natuur is Seduction gecreeërd. Zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten helpen de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeudige staat. Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn de hele dag merkbaar.

De Nourishing Cuticle Oil hydratheert de natuurlijke nagel en de nagelriem en wordt aangeraden om thuis te gebruiken. Snel adsorberend en met een zacht parfum dat je gedurendedag bewust maakt van jouw innerlijke verleidster.

Seduction Luxurious Scrub exfolieert zacht erwijl de huid beschermd wordt met lichte olieën. Het gebruik van de scrub onthult de natuurlijke en jeugdige gloed en de handen voelen zachter dan dat je je voorkunt stellen.

Rich Cream and Mask omhult de handen met eeen weelderig vocht herstelend masker, de structuur van de huid verbetert zichtbaar en het effect is verbijsterend. Nadat het masker is ingetrokken kun je het restand gebruiken om de hand en vingers te masseren. De handen zullen er beter uitzien dan ooit te voren en hetdelicate parfum herinnert je aan de schoonheid van de behandeling. Seduction Hand Lotion is de perfecte hand lotion voor in je handtas! De lotion bevat dezelfde voedende ingrediënten als het masker maar in een lichtere formule die snel penetreert. Delicate Hand lotion is makkelijk aan te brengen, laat geen vet laagje achter en is een dagelijkse must!

 

 

Bereid jezelf voor op de verleiding van Seduction!