Style2change  •  Bodysugaring/Waxing

Bodysugaring/Waxing

BODY SUGARING by Joy

Body Sugaring een natuurlijk manier van ontharen met suikerpasta. Bodysugaring ook wel suikerhars en halawa genoemd is al eeuwen oud en  komt uit Egypte. Het is een zachte en veilige methode en is geschikt voor alle huidtypen en kan op alle delen van het lichaam worden gebruikt. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. Je huid en haar word er zacht van en bovendien werkt het desinfecterend. Het verwijdert alleen de haarwortels en dode huidcellen en plakt dus niet op de huid. Het duurt dus langer voordat de haren terugkomen en de haren die terugkomen, zijn zachter en dunner dan na het scheren.
Bodysugaring behandelingen zul je zichtbare vermindering van de haargroei zien, met als uiteindelijk resultaat een steeds langere periode tussen de noodzakelijke behandelingen. Afhankelijk van het huid- en haartype kan bodysugaren zelfs als resultaat hebben, dat het haar helemaal niet meer terugkomt. Mensen die harsen gewend zijn ervaren bodysugaring als minder pijnlijk. Personen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld!

LYCON WAXING by Natasja

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Met lycon waxing is het harsen op basis van natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

Voor meer info. bel ons op 020-6644136 of maak direct je afspraak in het online afsprakenboek !