Magnetic  cnd  essie

Hier vind je onze beauty behandelingen voor dames, maar de heren kunnen ook bij ons terecht. Scroll gewoon even naar beneden.

BEAUTY DAMES

Manicure on the run

Korte manicure om even een relax moment voor jezelf te pakken. Reiniging van handen en nagels en nagelriem verzorging. Model vijlen van de nagels waarna ze gelakt worden met nagellak of gelpolish in een door jou gekozen kleur.De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke handcrème en een cuticle oil voor je nagelriemen.Spa manicure

Complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. Reiniging van handen en nagels en nagelriem massage met nagelriemolie. Model vijlen van de nagels, nagel en vingertoppen bad, korte handmassage en massage mask. Je nagels worden daarna afgelakt met nagellak of gelpolish in een door jou gekozen kleur. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke handcrème en een cuticle oil voor je nagelriemen.Gel- en Acrylnagels

Verlengen en versterken van de natuurlijke nagels. Het aanbrengen en modelleren van kunstnagels met tips of sjablonen. Dit word gedaan door middel van gel of acryl. Je nagels worden daarna gelakt met gelpolish in een door jou gekozen kleur.

Voeten lakken and go!

Ideaal wanneer je weinig tijd hebt en perfect tussen 2 haar behandelingen door! Reiniging van de voeten en de nagels en nagelriem verzorging. De nagels worden gevijld en daarna gelakt met nagellak of gelpolish in een door jou gekozen kleur. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke kasjmier of lotus olie.                                                                                     

MINI Spa pedicure

Cosmetische pedicure, verzorging van voeten en nagels. Reiniging van voeten, nagelriem verzorging en nagels worden gevijld.Je krijgt een korte scrub massage en een voeten masker waarna je voeten weer heerlijk zacht zullen aan aanvoelen. Je nagels worden daarna gelakt met nagellak of gelpolish in een door jou gekozen kleur en afgesloten met een heerlijke kasjmier of lotus olie.

Seal & Protect

Beschermt en verbetert de natuurlijke nagel.

Een nagelversterkende behandeling voor de natuurlijke nagel. Verbetert beschadigde nagels en is ideaal voor gespleten nagels. Nagels worden gereinigd en voorzien van 2 tot 3 laagjes seal & protect welke worden uitgehard in de uv lamp. Je nagels zien er na deze behandeling weer veel beter uit. 
Brows & Eyelashes

Laat je ogen stralen met onze Brows & Eyelashes behandelingen. Laat je wenkbrauwen harsen, epileren, bijknippen en verven. Wij hebben vijf behandelingen waar je uit kunt kiezen.

Dag, avond, feest Make-up

Make-up is persoonlijk. Wil je er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes? Samen met jouw persoonlijke inbreng maken wij het totaalplaatje tot een prachtig geheel. Of de show stelen tijdens een avondje uit? Laat eens een prachtige avond-make-up aanbrengen voor die bijzondere gelegenheid of feestje.

Proef- en Bruidsmake-up

Voor je bruidsmake-up spreken we eerst een try-out af en welke make-up en kleuren vind jij mooi. Hoe gaat je haar er uit zien daarop stemmen wij de bruidsmake-up op af. Op je trouwdag kunnen we eventueel ook bij jou thuis komen zodat je lekker in je eigen omgeving prachtig opgemaakt en gekapt kan worden.

Make-up workshop

Omdat we vaak de vraag krijgen hoe je jezelf moet opmaken, willen we je graag een workshop aanbieden! Stap voor stap nemen wij alles met je door en leren je de technieken die het beste bij jouw gezicht passen.

BEAUTY HEREN

Men-icure

Korte manicure voor mannen. Reiniging van handen en nagels en nagelriem verzorging. Nagels worden gevijld en gepolijst of gelakt met een matte finish. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke handcrème en een cuticle oil voor je nagelriemen.


Men-icure deluxe

Reiniging van handen en nagels en nagelriem massage met nagelriemolie. Model vijlen van de nagels, nagel en vingertoppen bad. Korte handmassage met luxurious handscrub en massage mask. De nagel wordt gepolijst of afgelakt met een matte finish voor een perfecte natural look. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke handcrème en een cuticle oil voor je nagelriemen.


MINI Spa pedicure

Cosmetische pedicure, complete verzorging van voeten en nagels. Reiniging van voeten, nagelriem verzorging en nagels worden gevijld.Je krijgt een korte scrub massage en een voetenmasker waarna je voeten weer heerlijk zacht zullen aan aanvoelen. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke kasjmier of lotus olie.


Seal & Protect

Beschermt en verbetert de natuurlijke nagel.

Een nagelversterkende behandeling voor de natuurlijke nagel. Verbetert beschadigde nagels en is ideaal voor gespleten nagels. Nagels worden gereinigd en voorzien van 2 tot 3 laagjes seal & protect welke worden uitgehard in de uv lamp. Je nagels zien er na deze behandeling weer veel beter uit. Man grooming

Wenkbrauwen epileren, waxen en bijknippen.


Man grooming de luxe

Wenkbrauwen epileren, waxen, bijknippen en verven.