Haarkleur Highlights Balayage

Uiteraard kun je bij ons terecht voor reguliere behandelingen zoals knippen, föhnen, kleuren en stylen, maar wij zijn niet voor niets specialisten. Dus ga eens voor een andere behandeling. Welke... dat lees je op deze pagina.

Yuko of JPM straightening  

Met een van deze formules verander je de haarstructuur permanent in slechts een aantal stappen. Een onhandelbaar krullende bos wordt getransformeerd in mooi glanzend steil haar en zonder het te beschadigen. Het herstelt niet alleen de beschadigde haren, maar geeft ook de haren weer extra glans en veerkracht. Bij dit speciale straightening-proces wordt door middel van een warme steiltang collageen, keratine en proteïne in het haar gebracht. Daarna krijgt het haar extra herstellende behandelingen met Aloë Vera en aminozuren. Een complete behandeling duurt gemiddeld 4 à 5 uur. Ben jij jouw krullen ook zat en wil je graag mooi, gezond en glanzend steil haar voor de duur van minimaal zes maanden? Bel dan snel en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Olaplex treatment

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Dit is de enige echte salon treatment voor het haar dat extreem beschadigd haar herstelt en het verandert droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar in 3 stappen. Stap 1 en 2 doen we in de salon en stap 3 is een treatment voor thuis om de behandeling te verlengen. De behandeling duurt gemiddeld 45 a 60 minuten. 

Redken brews camocolor for men 

Met brews camocolor krijg je jonger haar in slechts 10 minuten. Deze professionele haarkleuring biedt op maat gemaakte grijze haarkleur camouflage in 6 tinten. Het zorgt voor subtiele onderhoudsarme resultaten. Het is een ammoniakvrije haarkleuring voor demi-permanente resultaten voor mannen die 50% of minder grijs zijn. 6 tinten natuur- en astinten. Voor grijs blenden 5 minuten verwerkingstijd en voor diepere donkere resultaten en tinten 10 minuten verwerkingstijd. Zachte groei zonder zichtbare lijn van uitgroei.

Balayage

Wat is balayage eigenlijk? Als je het Franse woord balayage letterlijk vertaald, betekent het 'vegen'. Dit is eigenlijk precies wat balayage inhoudt. Het zijn letterlijk vegen die in je haar worden aangebracht. Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.

De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd uit dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.