VANAF MAANDAG 11 MEI ZIJN WE WEER OPEN.

Lieve klanten , 


De kogel is door de kerk, we mogen weer open! We zijn 2 maanden dicht geweest en hebben af en toe wel eens nachtjes wakker gelegen van hoe lang het zou gaan duren.

Maar gelukkig zijn we deze periode goed doorgekomen mede dankzij jullie en willen jullie ook bedanken voor alle steun en lieve berichtjes en het kopen van kleurkits, produkten en kadobonnen om deze rot periode door te komen, superlief! 

Maar het belangrijkste is dat we weer mogen doen waar we goed in zijn en wat we het allerleukste vinden, namelijk jullie weer mooi maken. We zullen onze werkwijze wel moeten aanpassen. We hebben een nieuw binnenkomst protocol en gaan alles continu schoonmaken en desinfecteren, ruimer plannen en minder mensen in de salon want we willen wel werken in een gezonde en veilige omgeving voor iedereen. We hebben ook enkele aanpassingen gedaan in de salon en hem een beetje op gepimt.  


Vanaf aanstaande maandag 11 mei zijn we dus weer geopend en zullen de eerste weken wat vaker geopend zijn om zoveel mogelijk klanten weer te kunnen helpen. Wel willen we jullie verzoeken als je je grieperig of ziek voelt of verkouden en hoest blijf aub thuis en maak pas 2 weken later weer een afspraak zodat we allemaal gezond blijven.   

Je kunt nu ook weer zelf makkelijk je afspraak inboeken in ons online afsprakenboek op onze website. Mocht je er niet uitkomen of een vraag hebben kan je ons natuurlijk ook weer bellen op tel.nr. 020-6644136. 


Blijf safe en gezond en we gaan jullie snel weer begroeten,

Groetjes Team Style2change Hair & Beauty

PS Het online afsprakenboek is momenteel slecht bereikbaar doordat zoveel duizenden kappers en klanten er tegelijk op zitten, dus als je er niet gelijk op komt probeer het later nog een keer.