OVER ONS

Wil je even heerlijk ontspannen en zorgeloos genieten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ga voor een heerlijke gezichtsbehandeling, nagelverzorging of laat je wimpers en wenkbrauwen onder handen nemen. Ben je toe aan een nieuwe coupe of kleur? Ons team beheerst de nieuwste technieken en weet de juiste balans te vinden tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid waardoor je weer zult stralen.   

Topstylist

EDWIN

Een topstylist en kleurspecialist die zeer gedreven en technisch de stijl creĆ«ert die bij jou past. Extreem of klassiek niets is te gek.

Hairstylist

TONI

Een enthousiaste en positief ingestelde hairstylist die op de hoogte is van de laatste trends. Door goed te luisteren naar jouw wensen weet Toni deze trends te vertalen in de perfecte coupe of kleur.


Kleurspecialist

MARION

Onze duizendpoot, kleurspecialist en receptionist. Niets is haar te veel en doet er alles aan om jouw bezoek onvergetelijk te maken. Ook is ze een echte fashionista met liefde voor tassen en schoenen. Dus voor styling tips kun je altijd bij haar terecht.


Nailstylist

WILLEM

Voorheen werkzaam in de Fashion industrie en nu als nailstylist met nog steeds veel liefde voor mode en kleur. Willem vindt het heerlijk om jouw handen en voeten tot in de perfectie te verzorgen.